Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü toplantısı yapıldı.
Meslek Yüksekokulları 2. Koordinasyon toplantısı 2015 yılı koordinatörü Karabük Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya; Karabük Üniversitesi bünyesindeki Meslek Yüksekokullarının müdür, müdür yardımcıları ve yüksekokul sekreterleri katıldı. Toplantıya 2015 yılı koordinatörü Karabük Üniversitesi Meslek Yüksekokulu müdürü Prof.Dr.Bilge DEMİR başkanlık yaptı. Aşağıdaki konular ağırlıklı olarak görüşüldü ve fikir alışverişinde bulunuldu. 
 
Koordinatörlük web sayfasının yenilenmesi üzerine çalışma başlatıldı. 
3+1 İşyeri Eğitim Sistemine geçişin mümkün ve faydalı olacağı görüşüldü. Sanayi ve üniversite işbirliği sağlanmasının gerekliliği vurgulandı. 
 
Meslek Yüksekokulu’nun Kaynak Teknolojisi bölümünde 3+1 İşyeri Eğitim Sistemine geçmek üzere olduğu, atölyenin dış paydaşlara eğitim verebilecek halde kurulması gerektiği ve laboratuar kullanma imkanlarının birlikte geliştirilmesi fikri kabul gördü. 
 
3+1 İşyeri Eğitim Sistemi ile ilgili Sakarya Üniversitesi örneğinin incelenmesine karar verildi. 
Anketlerin bilgisayar üzerinden yapılması, değerlendirmelerin otomatik olarak yapılarak  sonuç grafiklerinin ilan edilmesi konusunda çalışma başlatıldı. 
 
Alt danışma kurulu toplantılarının, her toplantıya aynı kişilerin katılımıyla sabit bir yerde yapılmasının faydalı olacağı bildirildi.

2016 yılı koordinatörlüğünün Meslek Yüksekokulu müdürü Prof.Dr.Bilge DEMİR tarafından devam ettirilmesine karar verildi. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.