Meslek yüksekokulları 3. Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi..
       Meslek yüksekokulları 3. Koordinasyon toplantısı TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Yüksekokul temsilcilerinin tamamının katılımıyla yapıldı.

       2016 yılı Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Bilge DEMİR’ in Başkanlığında yapılan toplantıda aşağıdaki gündem maddeleri görüşüldü.

       3+1 İş Yeri Eğitim Sistemi öğretim planlarının son durumu ve Meslek Yüksekokulları Mesleki Uygulamalar Eğitim Yönergesi taslağı paylaşıldı. 3+1 Mesleki Uygulamalar Eğitim çalışmalarını takip etmek üzere Yüksekokullar bünyesinde komisyonların kurulmasına ve 3+1 Mesleki Uygulamalar Eğitimi hakkında kurumlarla iş birliği protokolü yapılmasına karar verildi. İş birliği yapılacak kurumlara verilmek üzere 3+1 Mesleki Uygulamalar Eğitimi ile ilgili taslak broşür paylaşıldı. Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü internet sayfasının güncellenmesi görüşüldü. Meslek Yüksekokulları olarak ortak faaliyetlerin gerçekleştirilmesi konularında ve Meslek Yüksekokullarının yapılarına göre sosyal ya da teknik bilimler olarak branşlaşmaya gidilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.